Gheorghe Popescu, după evoluţia tricolorilor la Euro-2024: Atitudinea echipei şi a suporterilor, principalul câştig

Sursa foto: Eurosport

Fostul căpitan al naţionalei, Gheorghe Popescu, a afirmat că atitudinea echipei şi a suporterilor reprezintă principalul câştig după Euro-2024, mai mare chiar şi decât calificarea în optimi.

Popescu afirmă că de obicei era unul dintre cei care critica lipsa de atitudine a jucătorilor convocaţi la acţiunile echipei naţionale, însă acum este primul care salută determinarea şi curajul arătate de băieţi la acest turneu final.

”Ca majoritatea suporterilor echipei naţionale, recunosc că am fost sceptic înainte de turneul final şi am preferat să nu ma pronunţ cu privire la rezultatele din Germania. Nu aveam la ce să mă raportez, meciurile de pregătire le-am considerat neconcludente, iar actuala echipă nu mai participase la un turneu de un asemenea nivel. De altfel, nu am făcut nicio declaraţie pe toată perioada aventurii României la EURO, am decis că este mai bine să aştept desfăşurarea tuturor jocurilor şi să le urmăresc din postura de suporter, nu de analist sau de fost căpitan al echipei naţionale. Dacă până acum eram unul dintre cei care criticau lipsa de atitudine a jucătorilor veniţi la acţiunile echipei naţionale, acum sunt unul dintre primii care salută curajul şi determinarea arătate de tricolori. Acest lucru, precum şi întoarcerea suporterilor către echipa naţională, reprezintă cel mai mare câştig după participarea la EURO 2024.(…)”

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: