Skip to content
Politică

Gheorghe Stelian, cercetat în dosarul lui Bica, vilă fabuloasă de milioane de euro FOTO

Omul de afaceri Gheorghe Stelian, cercetat sub control judiciar in dosarul Bica 1 are o vilă fabuloasă în centrul Bucureştiului.

Gheorghe Stelian este cunoscut pentru afacerile imobiliare de pe urma cărora a adunat o avere de zeci de milioane de euro. Succesul său se bazează pe cumpărarea unor drepturi de proprietate litigioase, la preţuri de nimic, şi vânzarea lor la preţuri de zeci de ori mai mari.

" "

Potrivit procurorilor, cu ajutorul Alinei Bica, Stelian Gheorghe a convins Comisia de Retrocedare să supra-evalueze despăgubirea pe care statul urma să i-o plătească pentru 13 hectare din Parcul Plumbuita. Omul de afaceri ar fi primit 90 de milioane de euro, cu 60 de milioane peste preţul real, potrivit romaniatv.net.

Averea pe care a strans-o i-a permis acestuia sa-si cumpere, cu 5,65 milioane de euro, o vila ultraluxoasa in zona Kiseleff, cu o suprafata de 515 metri patrati si un teren de 2.700 de metri patrati.

Rezultatul a fost atat de spectaculos incat casa lui Stelian a ajuns pe pe site-urile de arhitectura si design interior din strainatate, fiind data ca exemplu de originalitate.

vila_47722300

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *