Skip to content
Politică

Ghinea, atac dur la PSD: Acționeaza ca un grup mafiot

aktual24.ro

Fostul ministru Cristian Ghinea, candidat pe lista USR pentru Camera Deputatilor, a declarat, la ziare.com, că alegerea reala e intre Dacian Ciolos si continuarea schimbarii, pe de-o parte, si infractorul condamnat Dragnea Liviu, care nici macar nu isi asuma. Cei care voteaza cu PSD nici macar nu stiu pentru cine voteaza, a mai spus acesta.

„Multi mi-au spus ca eram un ministru destul de politic, in sensul ca nu am putut sa stau sa inghit mizeriile PSD-ului”, a mărturisit Ghinea.

Totodată, fostul ministru a vorbit despre candidatura sa din partea USR:„Pasul spre candidatura a venit oarecum logic, din gandul ca toate lucrurile bune pe care le-am inceput pot fi anulate foarte usor. In perspectiva e mandatul politic cu care vom veni si mandatul politic al USR este de reforma radicala”.

Continuarea reformelor radicale incepute de Guvernul Ciolos 1, cum imi place sa spun, a fost parte din discutiile cu USR. Am discutat cu Nicusor Dan ceea ce va pune USR in programul de guvernare”. 

Ghinea  a subliniat că „alegerea reala, de facto, e intre Dacian Ciolos si continuarea schimbarii, pe de-o parte, si infractorul condamnat Dragnea Liviu, care nici macar nu isi asuma. Cei care voteaza cu PSD nici macar nu stiu pentru cine voteaza”.

 

1 comentariu la “Ghinea, atac dur la PSD: Acționeaza ca un grup mafiot

  1. Acționeaza ca un grup mafiot.Si mai e si un fraier.Nu a adus nici un leu de la UE ,dar are pretentii.este un prost gramada,sau omul lui Soros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *