Skip to content
Politică

Ghinea, ironii la adresa PSD: Are talentul de a face boacăne!

ziare.com

Cristian Ghinea, candidat din partea USR pentru Camera Deputaţilor, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că PSD are „talentul” de a pierde alegeri pe care le consideră sigure prin „boacăne” făcute în ultimul moment, care „enervează” electoratul.

„PSD are acest talent de a face vreo boacănă în ultimul moment şi de a pierde alegeri pe care le consideră sigure. Aşa au păţit şi cu Năstase şi Băsescu în 2004, aşa au păţit cu Ponta şi Iohannis acum doi ani. Fac ei ceva şi de obicei – sunt foarte agresivi, se cred stăpânul jocului şi asta îi enervează pe oameni. Vă dau ca exemplu acum cinci-şase zile, când Liviu Dragnea a zis de IT-iştii care s-au oferit voluntari la Guvern, să facă acele aplicaţii pentru simplificarea administrativă, că sunt postaci. (…) Dacă Liviu Dragnea mai face câteva declaraţii de genul acesta, vor pierde alegerile. Văd că acum l-au închis în debara şi nu îi mai dau voie să iasă consultanţii, pentru că spune prostii când iese„, a spus Ghinea, conform agerpres.ro.

Cristian Ghinea a criticat şi motivele pentru care social-democraţii nu anunţă pe cine vor nominaliza în fruntea Guvernului, în cazul în care vor câştiga alegerile.

„Oamenii care votează cu PSD nu ştiu cine va fi prim-ministru, pentru că Dragnea spune că ei nu anunţă un prim-ministru ca să nu îl ia DNA. Oamenii aceştia au o mentalitate de pungaşi care fug de miliţie, acolo sunt ei: nu ieşim în faţă, că ne ia cu duba”, a afirmat acesta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *