Skip to content
" "
Politică

Ghinea vine cu idei pentru finanțarea Aeroportului Baia Mare

www.observatordebacau.ro

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat marți că este convins că va fi găsită o soluție pentru a asigura sumele necesare din fonduri europene sau din fonduri naționale pentru investiția care se desfășoară la Aeroportul Internațional Baia Mare.

Cristian Ghinea a vizitat, marți, șantierul Aeroportului internațional Baia Mare, investiție în valoare de 11 milioane de euro, demarată de Consiliul Județean Maramureș.

" "

‘Am toată admirația pentru oamenii curajoși care demarează o investiție până să intre în posesia fondurilor necesare. Lucrarea e într-un stadiu evoluat și sunt convins că vom identifica o măsură prin care să prindem la bugetare investiția aeroportului internațional Baia Mare” a declarat Cristian Ghinea într-o conferință de presă, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, directorul Aeroportului Internațional Baia Mare, Dorin Buda, a explicat delegației Ministerului Fondurilor Europene că investiția se desfășoară conform planificării, iar la sfârșitul lunii octombrie va avea loc recepția lucrării.

„Lucrarea este 90% efectuată, urmând a fi finalizată la sfârșitul lunii octombrie. Se lucrează la parametrii stabiliți conform contractului stabilit de beneficiar, și cred că dacă toate investițiile programate sunt în ritm până la sfârșitul anului, aeroportul din Baia Mare se redeschide pentru cursele interne și externe”, a spus Dorin Buda.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *