Skip to content
Politică

„Ghinion” pentru Iohannis: „S-a alăturat celui care voia ca românii imigranți să fie AMPRENTAȚI”

Klaus Iohannis s-a întâlnit ieri, 17 octombrie, cu europarlamentarul Elmar Brok la Sibiu. Prezidențiabilul ACL a declarat că Brok „și-a exprimat bucuria de a fi venit în Sibiu, apreciind frumusețea și rezultatele administrative deosebite ale orașului”.

Totuși, vizita europarlamentarului nu a fost văzută cu ochi buni de către social-democrați.

Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, deputatul PSD Ionuț Vulpescu îl critică dur pe Iohannis pentru întâlnirea cu Elmar Brok.

„Sunt absolut scandalizat de faptul ca domnul Klaus Werner Iohannis a cerut sprijinul europarlamentarului Elmar Brok. Domnul Iohannis, candidat la presedintia Romaniei, cerseste suportul unui om care a sustinut nici mai mult nici mai putin ca romanii, imigrantii, ar trebui amprentati, fiind prezumtivi infractori. Cum ar putea Klaus Iohannis sa ii apere pe romani, in conditiile in care acesta vrea sprijinul unui om care pare sa ii dispretuaisca pe romani?

Domnul Iohannis ar trebui sa isi ceara scuze. Faptul ca a refuzat sa raspunda intrebarilor venite din partea jurnalistilor cu privire la aceasta situatie arata ceva si despre caracterul domnului Iohannis. Iohannis este un politician slab, capabil sa puna caput in pamant chiar si atunci cand romanii sunt atacati in cele mai odioase feluri. Cam la fel ca Traian Basescu”, se arată în comunicatul de presă semnat de Vulpescu.

3 comentarii la “„Ghinion” pentru Iohannis: „S-a alăturat celui care voia ca românii imigranți să fie AMPRENTAȚI”

  1. Omul asta candideaza in Romania pentru ca in Germania nu are nicio sansa: acolo unul ca el trebuie sa-si justifice fiecare banut castigat ca persoana fizica ,daramite ca persoana publica ,basca si ordonator de credite, ca primar !!!! AICI,IN TARA HOTILOR, SE POATE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *