Skip to content
Politică

Ghiță, acuzații devastatoare: Germania cere, Iohannis execută!

click.ro

Deputatul PRU Sebastian Ghiță a făcut, în ajun de alegeri, o dezvăluire incendiară. Acesta susține că președintele Klaus Iohannis a trimis la CCR Legea eliminării celor 102 taxe fiscale sub presiunea Ambasadei Germaniei la București. Ghiță a prezentat, totodată, la conferința PRU, un document care dovedește acest fapt.

Amintim că presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea Dragnea, trecuta in timp record de Parlament si care prevede eliminarea a 102 taxe. Sesizarea va fi discutata dupa alegerile parlamentare, mai exact pe 14 decembrie.

„Domnul Klaus Iohannis a indraznit, la presiunea Germanie, să anuleze aceste scăderi de taxe si impozite. O decizie cand vrea ambasadorul Werner, presedintele Werner executa, fara sa spuna „oameni buni, ne preseaza astia de afara”. Si cand vor astia de afara, Romania executa”, a declarat Sebastan Ghiță.

1 comentariu la “Ghiță, acuzații devastatoare: Germania cere, Iohannis execută!

  1. Ba! Asta-i stirea voastra. care-i documentul? Ca Ghita a mai fost si la parchet cu o poza printata de pe net spunand ca e avionul cu care a zburat sa aranjeze cu doctoratul lui Kovesi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *