Skip to content
Politică

Ghiță îi îngroapă în acuzații pe Rareș Bogdan și Cozmin Gușă. Dezvăluiri uluitoare despre cei doi: ”Voi spune totul”

Sebastian Ghiță a declanșat războiul declarațiilor și al dezvăluirilor împotriva lui Rareș Bogdan și consultantul politic Cozmin Gușă.

Sebastian Ghiţă îi acuză pe Cozmin Guşă şi pe Rareş Bogdan că „au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului” şi autoritatile statului nu pot rămâne impasibile la ceea ce se întamplă.

„Nu putem trai intr o societate fara a avea un tratament egal. Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului. Toti trebuie sa platim taxele la stat. Oricat fac ei pe jurnalistii si analistii natiei documentele vorbesc. Va rog sa cititi ce scrie in acest document. Dupa ce au intrat in insolventa au furat aproape 20 milioane euro.

Hotia impotriva bugetului de stat de la Realitatea Media nu mai poate fi ascunsa de autoritati. Stiu ca politicienilor le este frica sa spuna adevarul despre Gusa si Rares Bogdan pentru ca nu vor sa fie atacati la Realitatea TV. Dar adevarul trebuie spus. Am promis jurnalistilor de la Realitatea ca voi sprijini lupta lor impotriva lui Blejnar si a clanului Vanghelie. Nu se poate continua cu decizii in justitie pe filiera Giurgiu Vanghelie.

CSM poate sa verifice incalcarea de catre un judecator de tribunal a deciziilor Curtii de Apel. Asa ceva nu exista in nici o instanta din Romania. Asteptam toti sa avem o justitie predictibila si corecta.

Mafia retrocedarilor si a TVA-ului din Bucuresti nu mai poate sa finanteze o televiziune. Voi spune totul despre Cozmin Gusa si Rares Bogdan pana cand se va convinge toata lumea de ceea ce reprezinta aceste personaje.

Jurnalistii Realitatea TV sunt oameni ispraviti. Acesti impostori ii fura si pe jurnalisti, fura si statul, ii fura si pe politicieni si pe oamenii de afaceri. Autoritatile statului nu pot sa ramana impasibile la ceea ce se intamplă”, susţine Sebatian Ghiţă într-o declaraţie de presă.

Declaraţia lui Sebastian Ghiţă vine după ce luni i-a acuzat luni pe Cozmin Gusa si Rares Bogdan ca „santajeaza si preseaza” judecatori si functionari ANAF pentru a nu-si plati taxele si impozitele datorate statului. Ghiţă a declarat într-un interviu pentru HoTnews.ro că va face plângeri la CNA, la CSM şi la Parchet.

Anterior, Cozmin Gusa acuzase, intr-o declaratie pentru Reporter Virtual, „presiuni greu de imaginat ale cuplului Ponta – Ghiță”.

4 comentarii la “Ghiță îi îngroapă în acuzații pe Rareș Bogdan și Cozmin Gușă. Dezvăluiri uluitoare despre cei doi: ”Voi spune totul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *