PSnews

Ultima Oră

Ghiță refuză extrădarea din Serbia: Sunt persecutat politic!

republikanews.ro

Audierea lui Sebastian Ghiță de către judecătorii sârbi în vederea extrădării în România a durat mai bine de două ore, fostul deputat PSD fugit din țară în timp ce se afla sub control judiciar refuzând să se întoarcă în țară.

Ghiță se află de mai multe luni în Serbia, fiind reținut abia în aprilie de polițiștii din Belgrad, fiind încarcerat în vederea judecării cererii de extrădare depuse de statul român. 5 dosare penale îl au pe fostul deputat PSD drept autor principal al unor fapte de corupție, acesta fiind, de altfel, motivul principal pentru care Senbastian Ghiță a fugit peste graniță la sfârșitul anului trecut.

Conform postului tv Digi24, Ghiță a cerut judecătorilor din Serbia să nu fie extrădat motivând că se simte persecutat politic în România. Aceasta ar trebui să fie singura înfățișare  a lui Sebastian Ghiță în fața instanței care judecă extrădarea sa, dosarul urmând să fie trimis către o altă instanță, înainte de a ajunge pe masa Ministrului Jstiției din Serbia, cel care va avea ultimul cuvânt în acest caz.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi