Skip to content
Politică

Ghiță spune una, DIICOT, alta: Nu l-am întrebat de „cucuveaua mov”

www.nineoclock.ro

DIICOT neagă faptul că l-a audiat luni pe deputatul Sebastian Ghiță în dosarul Black Cube, în legătură cu presupusa adresă de email pe care ar fi folosit-o procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Domnul Ghiță nu a dat astăzi declarații, iar adresa de email pe care o invocă, până la acest moment, nu face obiectul dosarului nostru”, se arată într-un răspuns oficial al DIICOT, citat de agerpres.ro.

Sebastian Ghiță s-a prezentat luni la DIICOT, însă procurorii spun că au reprogramat audierea lui.

Precizarea DIICOT vine după ce Ghiță a venit luni la sediul Direcției și a susținut că a dat declarații în dosarul Black Cube, în care a făcut referire și la „adresa secretă” care, potrivit acestuia, ar fi fost folosită de șefa DNA — cucuveauamov.gmail.com.

„Am calitatea de martor, nu pot să vă dau alte date și informații din dosar. De vreme ce domnii procurori m-au întrebat (n.r. despre adresa de email [email protected]) s-ar putea să încerce să afle informații. (…) Știam că această adresă de email este folosită de doamna Kovesi. (…) Orice lucru mi s-a părut important despre acest caz, l-am spus procurorilor. Nu mi se pare că atacarea unor instituții ale statului român, DNA , SRI, DIICOT este o chestiune permisă și cred că procurorii DIICOT trebuie să investigheze dacă acest lucru se întâmplă”, a declarat Sebastian Ghiță, la ieșirea din sediul DIICOT.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *