Gică Hagi pregătește „schimbarea la față” a Hotelului Iaki

Foto: Facebook Hotel Iaki / Facebook Gheorghe Hagi
Foto: Facebook Hotel Iaki / Facebook Gheorghe Hagi
Societatea administrată de managerul tehnic al Farul Constanța, Gheorghe HagiHagi Sport SRL a obținut de la Primăria Constanța, în data de 21 august 2023, certificatul de urbanism nr. 2201, necesar pentru executarea lucrărilor de modificare, reabilitare și desființare parțială a Hotelului Iaki din Mamaia.

Documentația are o valabilitate de 24 de luni.

Certificatul de urbanism nr. 2201
Certificatul de urbanism nr. 2201

Amintim că, în data de 27 iulie 2023, municipalitatea elibera certificatul de urbanism nr. 2109, la solicitarea societății Hagi Sport SRL, pentru amenajarea unei plaje din Mamaia și înființarea unui bar pe aceasta.

Certificatul de urbanism nr. 2109
Certificatul de urbanism nr. 2109

De asemenea, în urma licitațiilor organizate de Administrația Națională „Apele Române”, firma administrată de managerul tehnic al Farul ConstanțaHagi Sport SRL, a câștigat licitația pentru administrarea unei plaje din Mamaia, în suprafață de 17.195 de metri pătrați pentru 144.702 de lei, fără TVA, pentru perioada 2023 – 2024.

Sectorul 5, subsectorul 3 de plajă din Mamaia se află în apropierea Hotelului Iaki care este de asemenea, deținut de firma Hagi Sport SRL, conform încadrărilor publicate pe site-ul oficial al Administrației Naționale „Apele Române”.

Sectorul 5 - plaja Mamaia
Sectorul 5 – plaja Mamaia

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 21 august 2023, societatea Hagi Sport SRL a fost înființată în data de 23 decembrie 1994 și are sediul în Mamaia.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farul Constanța, este administrator, beneficiar, însă și asociat majoritar al societății, deținând 99% din acțiuni. Asociat minoritar este soția managerului tehnic al Farul Constanța – Marilena Hagi, care deține 1% din acțiunile firmei Hagi Sport SRL.

Domeniul de activitate al firmei este legat de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2022, Hagi Sport SRL a avut o cifră de afaceri de 23.797.512 de lei și 131 de angajați.

Cifră de afaceri Hagi Sport SRL
Cifră de afaceri Hagi Sport SRL

Societatea este activ conectată direct cu alte trei firme: FCV Farul Constanța SA, Future of the Game Company SRL și Kira Hagi Productions SRL.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: