Skip to content
Societate Sport

Gică Popescu a demisionat din Comitetul de Organizare al Euro 2028

" "

Gică Popescu (51 de ani) și-a dat demisia din funcția pe care o ocupa în Comitetul de Organizare al Euro 2028 și al Cupei Mondiale din 2030, potrivit B1.

Informația a fost confirmată vineri de fostul mare fotbalist.

" "
" "

Potrivit unor surse neoficiale citate de gsp.ro, în spatele deciziei ar fi o poză în care Popescu a apărut alături de Răzvan Burleanu la Sofia, dar „Baciul” neagă această variantă.

La finalul lunii februarie, românii, bulgarii, sârbii și grecii s-au întâlnit pentru a organiza EURO 2028 și CM 2030, la Sofia.

Apariția unei poze făcute după terminarea evenimentului, în care apăreau Popescu și Burleanu, alături de ministrul Tineretului și Sportului și de consilierul acestuia, a inflamat spiritele la acea vreme și l-ar fi determinat pe fostul internațional să iasă din Comitetul de Organizare. Gică Popescu rămâne însă implicat în Organizarea Euro 2020 la București.

Informația cu privire la demisia lui Popescu fusese lansată inițial de jurnalistul Decebal Rădulescu.
„Gică Popescu mi-a zis că a demisionat după apariția acelei fotografii. Când să se facă poza, a apărut brusc în cadru și acel personaj (n.r. – Răzvan Burleanu). A preferat să demisioneze”, a spus, la DigiSport, jurnalistul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *