Skip to content
Politică

Gică Popescu, după ieșirea din închisoare: „Se încheie cea mai grea perioadă din viața mea”

" "

Fostul internațional, Gică Popescu este în libertate. Miercuri, la ieșirea din penitenciar, acesta a dat primele declarații, anunțând planurile sale de viitor.

”Se încheie cea mai grea perioadă din viața mea și aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă, prietenilor mei, colegilor de la echipa națională, de la Craiova, de la Barcelona, de la Galatasaray, de la Eindhoven și tuturor celor care s-au gândit la mine în această perioadă”, a spus Gică Popescu.

" "
" "

În continuare, fostul fotbalist spune că nu a trecut cu bine peste perioada în care a fost închis, menționând pierderea tatăului său în 2014, potrivit DigiSport.

”Voi merge să aprind o lumânare la mormântul tatălui meu, apoi voi petrece o perioadă cu familia mea, iar apoi voi face ce am făcut toată viața: voi munci. Dacă aș putea să aleg de unul singur ce aș face de mâine, singurul om alături de care aș lucra ar fi Gică Hagi. Din păcate, am o perioadă complementară în care nu am voie să activez la un club de fotbal. Încă nu știu exact ce înseamnă și până la ce nivel nu am voie, voi merge în instanță să aflu. Să vedem ce înseamnă să reprezinți un club sportiv. Profesia mea este legată de fotbal. Sunt un produs al fotbalului. Am multe planuri pe care mi le-am făcut în această perioadă, dar nu știu dacă acestea, făcute în detenție, se potrivesc cu realitatea de afară”, adaugă Popescu.

Popescu e de părere că unul din cele mai bune lucruri petrecute în detenție a fost faptul că a putut să reflecteze asupra deciziilor sale bune și rele pe care le-a luat.

”Eu am făcut acest lucru și mi-am dat seama că aș fi putut acționa diferit”, subliniază fostul internațional.

Totodată, acesta mai spune că îi va fi foarte greu să stea departe de fotbal, dar trebuie să vadă până la ce nivel se poate implica.

”Sunt foarte mulți oameni care m-au surprins plăcut în această perioadă și întotdeauna îmi place să rămân cu lucrurile pozitive”, a menționat Gică Popescu în încheierea declarației sale.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *