Skip to content
Sport

Gică Popescu, revenire spectaculoasă în fotbal

ziuaconstanta.ro
" "

La un an distanță după ce a ieșit din închisoare lucrurile merg cum nu se poate mai bine pentru Gică Popescu.

Fostul jucător vrea să revină în lumea fotbalului și intenționează să investească 500.000 de euro în academia de fotbal pe care o are.

" "
" "

Cel care a oferit detaliii despre planurile fostului fotbalist al Naționalei este managerul Școlii de Fotbal Gică Popescu, Raul Răducan.

„Suntem în lucrări mari de tot acum. Am investit mulți bani și acum este curtea plină de mașini care iau deșeurile și mobilierul vechi. Chiar acum suntem in lucrări. Deocamdată, modernizam clădirile La începutul lunii următoare sperăm să schimbăm și terenurile artificiale, daca ne vine gazonul din Olanda. În cei 500.000 de euro e inclus și terenul artificial mare, pe care nu-l facem acum. Le facem doar pe cele mici.

Gică Popescu e foarte implicat, chiar mai implicat decât înainte. A trecut pe la noi mult mai mult decât trecea înainte. Iar noi ne refacem încet baza și o aducem la standardele la care a fost. Era nevoie de această investiție pentru că noi aici chiar lucram, nu stăm degeaba”, a declarat Raul Răducan, conform ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *