Skip to content
Sport

Gică Popescu vrea revanşa în faţa Suediei

" "

Fostul căpitan al naţionalei, Gică Popescu speră ca echipa naţională să îşi ia revanşa în faţa Suediei după meciul pierdut în sferturile de finală ale CM din 1994, din SUA.

„De fiecare dată ne apucă nostalgia când ne gândim la meciul cu Suedia din 1994 dar sper ca printr-un rezultat bun echipa de astăzi să ia revanşa. Optimişti trebuie să fim toţi pentru că începe o nouă campanie de calificare, o campanie grea pentru că avem o grupă extrem de dificilă, cu trei echipe cu care ne batem pentru locul doi, pentru că Spania porneşte ca favorită.Important este să pleci cu un rezultat pozitiv în campania de calificare. Nu ne va fi uşor pentru că Suedia este o echipă cu mulţi jucători importanţi care joacă la echipe de top din Europa şi mai joacă şi acasă. Dar eu cred că avem jucătorii necesari pentru a face un rezultat bun în Suedia. E adevărat că am pierdut trei jucători, sper ca Benzar să îşi revină. Nu este o situaţie tocmai fericită pentru Cosmin Contra. Va trebui să găsească formula necesară cu jucătorii potriviţi pentru a face un rezultat bun”.

" "
" "

România va întâlni Suedia, în deplasare, la 23 martie (ora 19:00), şi Insulele Feroe, în 26 martie (ora 21:45), pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în debutul Grupei F a preliminariilor EURO 2020.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *