Gigel Ştirbu (PNL Olt): Am câştigat la Slatina; acest vot ne obligă foarte mult

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu, a declarat că rezultatul alegerilor locale în municipiul Slatina, unde potrivit numărătorii paralele efectuate de partide a câştigat liberalul Mario De Mezzo, obligă „foarte mult” şi arată că cetăţenii îşi doresc o altfel de administraţie”.

Ştirbu a afirmat că rezultatul demonstrează că mesajul candidatului PNL la Primăria Slatina a fost bine perceput de alegători.

„Se pare că am câştigat Slatina la o diferenţă foarte mare, neaşteptat de mare. O diferenţă la care nici cei mai optimişti dintre noi nu se aşteptau. Vom câştiga şi majoritate în Consiliul Local. E clar că mesajul candidatului nostru a ajuns la alegători, a fost bine perceput de alegători. E clar că electoratul îşi doreşte o altfel de administraţie, administraţie făcută în folosul cetăţeanului şi nu al grupurilor de interese. Acest vot, de fapt, ne şi obligă, ne obligă foarte mult să ne respectăm promisiunile şi suntem conştienţi că oamenii nu mai au răbdare şi trebuie să livrăm ceea ce am promis oamenilor şi ceea ce oamenii aşteaptă de la noi în judeţ”, a declarat, pentru AGERPRES, Gigel Ştirbu.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: