Skip to content
Politică

Gigi Becali are un nou dosar. Care sunt acuzațiile procurorilor DNA

Gigi Becali are din nou probleme cu legea.

Latifundiarul din Pipera este acuzat de procurorii DNA că a minţit în sala de judecată, atunci când a fost audiat ca martor în dosarul de corupţie al lui Puiu Popoviciu. Ancheta este în lucru, iar DNA a primit şi o probă importantă împotriva lui Gigi Becali, un document de la Curtea de Apel Bucureşti, informează romaniatv.net.

Judecătorii au redactat încheierea prin care au luat act de sesizarea din oficiu făcută de procurorii anticorupţie şi au trimis-o la DNA. Acest document reprezintă o probă importantă împotriva lui Gigi Becali, în ancheta proaspăt deschisă.

Amintim că Gigi Becali a făcut în 2006 un denunţ pe baza căruia procurorii au demarat o anchetă în cazul omului de afaceri Puiu Popoviciu, judecat în legătură cu retrocedarea a două terenuri din zona Băneasa.

Ulterior, luna trecută, Gigi Becali nu a mai recunoscut denunţul făcut luna trecută, iar acum va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

În replică, procurorul de şedinţă a arătat că plângerea depusă de Becali a reprezentat un suport în anchetă și l-a întrebat în mai multe rânduri de ce nu își mai susține declarația dată la parchet.

La finalul respectivei şedinţe de judecată procurorul a anunțat că DNA se autosesizează în cazul lui Gigi Becali, pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

1 comentariu la “Gigi Becali are un nou dosar. Care sunt acuzațiile procurorilor DNA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *