Skip to content
Politică

Gigi Becali, critici dure la adresa jurnaliștilor:”Nu vă e rușine mă?”

Gigi Becali s-a prezentat la Curtea de Apel în cursul dimineții de luni pentru că a fost citat în calitate de martor în dosarul lui Puiu Popoviciu.

Acesta s-a prezentat la tribunal, dar s-a arătat foarte nervos de faptul că jurnaliștii au transmis de dimineața că el va fi adus cu poliția.

Să speriați familii, nepoți, rude. Că domne, Becali, luat cu poliția. Da unde e poliția? nu vă e rușine mă? O speriați pe mama de dimineața, familia. Terminați cu astea, cu toate minciunile astea pe care le băgati voi. Terminați cu minciunile pentru rating. Nu știu unde o să ajungă țara asta cu oameni ca voi.

Acum mă duc la Curtea de Apel. Plimbați-vă. Dar nu să spuneți minciuni. Spuneți, Becali a facut asta, a spus asta. Nu e mai corect așa?

Nu vedeți că sunteti măgari și neinformați? Eu nici nu am fost citat. Asa a spus procurorul, că cere să fiu acolo, pentru că e ultimul termen. Hai, să fiți sănătoși!„, a declarat acesta, înainte să ajungă la Tribunal.

Gigi Becali este citat în dosarul lui Puiu Popoviciu. Este vorba de un dosar al cărui prejudiciu depășește 330 de milioane de lei. Gigi Becali este audiat în calitate de martor în dosarul în care Puiu Popoviciu este trimis în judecată pentru retrocedarea a două terenuri din zona Băneasa.

Pe de altă parte, tot luni este programat și ultimul termen în acest proces, în care Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată în 2012 pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice.

Latifundarul din Pipera nu s-a calmat nici când a ajuns la Curtea de Apel. Acesta s-a declarat foarte supărat pe jurnaliștii prezenți și pe întrebările puse de aceștie.

Dacă nu veneam la 11 acum, judecătorul suspenda ședința și spunea „aduceți-l pe Becali cu mandat”. Voi mă chinuiți pe mine și când sunt martor. Dar nu e o problemă, că eu duc și chinul ăsta. Ma chinuiți, dar să nu-mi chinuiți familia. La 7 dimineața, Becali cu mandat, Becali adus. Nu e frumos așa. Nu e frumos așa ceva, că am și eu familie, mamă, nevastă. Rude prin alte părți. Virgil, care s-a speriat. Credeți că e ușor? nu e ușor„, a mai spus Gigi Becali, potrivit unor surse citate de B1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *