Skip to content
Politică

Gigi Becali, declarație incendiară: Femeia care face avort este criminală

nasultv.ro

Marșul pentru Viață 2017 „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine”, are loc atât în București, cât și în alte orașe ale țării.

Organizatorii își argumentează marșul prin faptul că din punct de vedere statistic  România ocupă locul al doilea în statistica numărului de avorturi: 22.743.390 de avorturi legale, chirurgicale, doar în spitalele de stat, în perioada 1958 – iunie 2016, faţă de o populaţie de 19.760.000 de persoane la 1 ianuarie 2016.

Aceștia consideră că numărul ridicat de avorturi este provocat de  „ignorarea problematicii crizei de sarcină şi de existenţa unei mentalităţi publice pro-avort” şi spun că avortul este „o dovadă de lipsă de civilizaţie, o lipsă de compasiune şi de respect, o lipsă de dragoste pentru femeie şi pentru copil”.

„Prin Marşul pentru viaţă nu promovăm interzicerea legală a avortului şi nici un fel de violenţă împotriva femeii, ci promovăm conştientizarea societăţii şi sprijinirea femeii să nască viaţa pe care o poartă în ea”, arată organizatorii.

De la acest marș, nu putea lipsi  Gigi Becali, care a declarat pentru un reporter al romaniatv.net că: „Trebuie să învățăm să ne unim cu Hristos. Eu spun doar ce scrie în carte. Eu respect cu sfințenie ce scrie în carte. Femeia poate să fie egală cu bărbatul, dar în carte scrie clar că nu e egală cu bărbatul. Avortul este crimă în față lui Dumnezeu. Iar ea va da socoteală pentru asta. Noi trebuie să fim uniți cu Dumnezeu și să facem voia lui.”

Acesta a mai afirmat faptul că: „Femeia care face avort este crimnala, așa spune Biblia.”

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *