Skip to content
Politică

Gigi Becali, din nou în fața procurorilor DNA

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, s-a prezentat joi la sediul DNA Craiova, de aghiotantul sau, fostul fotbalist Ionut Lutu, fiind citat de procurorii DNA.

Becali trebuie sa dea lamuriri in cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua, in acest dosar Adrian Mititelu avand calitatea de suspect.

Sunt acuzat ca am pagubit ANAF prin acordul de transfer incheiat de subsemnatul in 23 martie 2011 in ceea ce priveste jucatorul COSTEA MIHAI ALEXANDRU de la FC UNIVERSITATEA CRAIOVA la FC STEAUA BUCURESTI. Infractiunea de sustragere de sub sechestru are in vederea asa zisa prejudiciere a Statului Roman, iar fapta de Inselaciune vizeaza prejudiciul pe care l-as fi creat clubului FC STEAUA BUCURESTI„, anunta chiar Mititelu in urma cu zece zile, atunci cand si el a fost citat la DNA, potrivit ziare.com.

Becali nu a facut nicio declaratie pe marginea acestui dosar, insa faptul ca s-a prezentat la audieri fara avocat poate insemna si ca el este doar martor in cazul de fata.

Transferul lui Mihai Costea a fost unul dintre cele mai dezastruoase efectuate de Becali la Steaua, acesta fiind platit un an si jumatate fara sa joace.

Ulterior, acesta a parasit echipa liber de contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *