Skip to content
Politică

Gigi Becali face dezvăluiri despre Dacian Cioloș: Băsescu l-a păcălit pe Sarkozy și așa a ajuns Cioloș comisar european

Într-o intervenție telefonică pe care a avut-o duminică seara la postul B1TV, Gigi Becali a ținut să intervină în direct pentru a face dezvăluiri despre modul în care Dacian Cioloș a devenit comisar european pe Agricultură.

Acesta susține faptul că ar fi fost prezent atunci când Traian Băsescu, împreună cu un fost ministru din Guvernul Boc al cărui nume a refuzat să-l facă public, s-ar fi întalnit cu fostul președinte Nicolas Sarcoszy pentru a negocia postul lui Cioloș.

Astfel, Traian Băsescu i-ar fi promis lui Sarcoszy două afaceri importante ce urmau a fi atribuite unor firme franceze, la schimb cu susținerea lui Dacian Cioloș pentru postul de comisar european:

Acum, să vă spun adevărul: Băsescu nu este un trădător. Băsescu, împreună cu încă un ministru, a participat la o negociere cu Sarkozy şi cu încă un apropiat din guvernul francez. Au negociat că CIolos să fie votat de către Franţa în Comisă d Agricultura a CE. Atunci, Base i-a promis lui Sarko două afaceri. Nu ştiu să vă spun acum exact care. Parcă era vorba despre un tronson de la Comarnic și ceva în domeniul exploatării cuprului.”

„Ce urmează să vă spun e 100% adevărat: după ce Sarkoszy s-a ţinut de cuvânt, a fost sunat acest ministru care a fost cu Băsescu, să îl întrebe despre afaceri. Băsescu i-a zis : „Avem comisar european român? Mai dă-l în aia mă-sii pe Sarkoszy”. Băsescu l-a păcălit pe Sarkoszy şi aşa a ajuns Cioloș comisar european pe Agricultură” a declarat fostul europarlamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *