Skip to content
Politică

Gigi Becali, intervenție FULGER. Ce spune despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiță

Omul de afaceri George Becali a comentat, vineri, cele mai recente dezvăluiri ale fostului deputat PRU, Sebastian Ghiță, potrivit căruia latifundiarul ar fi fost văzut la sediul SRI.

Astfel, Becali a negat afirmațiile lansate în spațiul public de fostul politician, adăugând că nu făcea ”coadă la Codruța”.

„Nu puteam să las o minciună să dăinuie în spațiul public, mă refer la Ghiță. El spune că l-am văzut pe Becali la SRI că vorbea cu Coldea și Maior. Nu-l cunosc pe Coldea, nu am dat mâna cu el, n-am vorbit nici la telefon cu el, n-am călcat în curtea SRI niciodată. Nu puteam să las așa minciună. Maior, îl cunosc. Hrebenciuc mi-a cerut 10.000 de dolari pentru Augustin Buzura (n.r. socrul lui Maior), pentru a scoate o carte. Am sponsorizat cartea. L-am contactat o singură dată pe Maior, era vorba de interes național, așa am crezut eu, să-i spun eu cum la Înalta Curte de Casație și Justiției, că mi-a spus verișoara mea care e judecătoare, că în camera de deliberare Lilvia Stanciu țipă și urlă și face pușcărie cum vrea ea. Voiam să știe că în țara noastră justiția nu se face drept și era chestiune de interes național. Mi-a spus: Domnul Becali, marți vă resun eu. Mincinos. Nu m-a sunat nici în ziua de astăzi. (…)Nu mă interesează, nici pe Codruța nu o cunosc. Eu Becali nu făceam coadă la Codruța. Eu sunt bărbat”, a declarat Becali potrivit Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *