Skip to content
Politică

Gigi Becali, pe punctul de a reveni în închisoare. E acuzat de ultraj

nasultv.ro

Gigi Becali ar putea sîă ajungă din nou în închisoare, după ce Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor a solicitat revocarea măsurii de eliberare condiționată sub acuzația de ultraj.

Într-o emisiune TV, Becali a recurs la amenințări la adresa directorului Penitenciarului Jilava pentru că nu ar fi aprobat o învoire pentru vărul său Victor Becali, condamnat în dosarul ”transferurilor”.

Am solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor măsuri ferme în legătură cu amenințările pe care fostul deținut Gheorghe Becali, aflat în perioada de supraveghere după liberarea condiționată, a reunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.

Considerăm că se impune sesizarea instanței de executare a pedepsei privative de libertate în legătură cu revocarea liberării condiționate, dar și a organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de ultraj în formă calificată, fostul deținut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor acțiuni de tip mafiot”, anunță președintele FSANP, Sorin Dumitrașcu.

Instanța va rebui să decidă în contrinuare dacă gestul lui Gigi Becali poate fi considerat infracțiune și dacă acesta va duce la revocarea eliberării condiționate a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *