Skip to content
Politică

Gigi Becali, precizări despre mafia de la ANRP

" "

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat duminică, după slujba de la biserică, că nu îşi doreşte să se mai implice în viaţa publică și că Steaua va fi doar o societate comercială care va câștiga bani. Totodată, latifundiarul a precizat că toată averea o va da lui Iisus Hristos şi că îi va ajuta pe cei năpăstuiţi de soartă. În plus, acesta a adăugat că „temniţa” l-a ajutat să descopere mântuirea. Întrebat despre afirmaţiile sale legate de mafia de la ANRP, omul de afaceri a declarat că nu îşi mai aduce aminte despre aceasta, ba mai mult îi e ruşine de ce a spus , arată Romania TV.

În plus, Gigi Becali a declarat că îi este ruşine de ce a făcut în trecut. Acesta a precizat că acum îl interesează numai mântuirea şi că toată averea sa o va da lui Iisus Hristos. Omul de afaceri a precizat că după ce va ieși din închisoare vrea să se implice în activități benefice pentru societate, pentru cei năpăstuiți de soartă.

„Eu nu mai stau în viaţa publică. Este opţiunea mea, alegerea mea, mai ales că am şi eu o vârstă. Nu îmi convine să stau la bătrâneţe la puşcărie. Circ nu mai vreau să fac. Nu mai sunt Gigi Becali. Am şters totul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este el, caut mântuirea. Pe cei bolnavi, înfometaţi, săraci (…) Toată averea mea o dau lui Hristos”, a precizat Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *