Skip to content
Politică

Gigi Becali, PRIMA reacție după audierea ÎPS Teodosie: „Mi-a dat o hârtie pe care a scris că…”

" "

Gigi Becali reacționează după audierea Mitropolitului Ardealului, Laurenţiu Streza, şi arhiepiscopului Constanţei şi Tomisului, Teodosie.

Astfel, marți, într-o intervenție telefonică pentru postul B1 TV, latifundiarul din Pipera a declarat că a primit de la ÎPS Teodosie doar o recomandare pentru una din cărțile scrise în perioada în care a fost închis.

" "
" "

CITIȚI ȘI: Coadă de ierarhi la DNA în dosarul lui Gigi Becali

”Nu am colaborat. A colabora înseamnă a te sfătui și a te ajuta în scrierea cărții. Mi-a dat doar o recomandrare ca profesor universitar de teologie, nu ca înalt ierarh. Mi-a dat o hârtie pe care a scris că «e recomandabil ca domnul Becali, pe care îl cunosc ca bun creștin, să scrie o carte numită ”Muntele Athos, patria Ortodoxiei”, pentru că ar fi folositoare publicului larg să o citească»”, a declarat Becali.

Mai mult, aceasta a declarat că acest subiect a intrat în atenția presei pentru că el este un personaj foarte celebru.

„Dosarul este in rem și îi privește pe toți cei care au scris cărți. În fiercare zi sunt chemați la DNA oameni care au scris cărți și profesori universitari. Numai că nu sunt vizibili pentru că nu au nume. Eu sunt foarte celebru și de aia atrag invidia și gelozia. (…)  Îi cheamă pe toți, dar vizibili sunt cei care mi-au dat mie recomandări”, susține Becali.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *