Skip to content
Politică

Gigi Becali, PRIMA reacție după valul de proteste din penitenciare: „Când vorbeam eu, credeați că sunt nebun!”

Gigi Becali reacționează după valul de proteste izbucnite în penitenciarele din România.

Astfel, latifundiarul din Pipera susține că nu condițiile din închisori sunt principala problemă, ci faptul că deținuților nu le este permis să își viziteze familia, deși au acest drept.

”Când vorbeam eu, credeați că sunt nebun.  Vă spuneam că țipă sufletul meu de durere pentru ce se întâmplă în pușcării și nu m-ați crezut atunci. Acum bine că v-ați dat seama că am avut dreptate atunci, mai bine mai târziu decât niciodată. (…) Niciun deținut din 20.000 nu a fost acasă trei ani, nicio zi, nu cât spune legea. Și atunci, oamenii ăștia ce să facă? Le-am trăit și le-am simțit și le-am văzut. Un bărbat care doi ani de zile a stat fără femeie, fără nevasta lui, ăla nu mai este bărbat, este un cățel, un câine distrus. Este un animal. Nevasta lui ce face? Copiii lui ce fac? Mama lui ce face?”, a declarat Becali pentru B1.ro

Mai mult, întrebat dacă în perioada în care a fost închis la Penitenciarul Poarta Albă a primit mâncare cu viermi, așa cum susțin unii deținuți care își ispășesc pedepsele la această unitate, Becali a răspuns: ”Eu nu am văzut așa ceva. Nu mâncam nimic de la ei. Eu cumpăram tot de la magazin. Condițiile sunt grave. Dar cel mai grav e că pe un bărbat nu îl lași să se ducă acasă lângă nevasta, mama lui și copiii lui. În ce țară europeană suntem noi în care dorm oamenii cu șobolani și mizerie și gândaci? Spun că nu avem bani”.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *