Gimnastică artistică: Alte trei finale pentru reprezentanții României la Cupa Mondială de la Doha

Sportivii români s-au calificat, joi, în alte trei finale la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha (Qatar), potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

Sabrina Maneca Voinea, la primul ei concurs ca senioară, s-a calificat în finalele de la sol şi bârnă, după ce miercuri obţinuse şi calificarea în finala de la sărituri (cu al treilea punctaj).

Românca a avut cea mai mare notă la sol, 13,266, în timp ce în finala de la bârnă s-a calificat cu a cincea notă, 12,966.

Sabrina Maneca Voinea face parte din programul „Ţară, ţară vrem campioane”, coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Belu.

La masculin, Andrei Muntean s-a calificat în finala de la paralele de pe locul al şaptelea, cu 14,133 puncte. La bară fixă, Roland Modoianu-Zseder s-a clasat pe locul 23 în calificări, cu 12,000, iar Răzvan Marc a încheiat pe 25, cu 11,833.

Gimnaştii români, care încep sezonul competiţional cu întrecerea din Qatar, sunt însoţiţi de antrenorii Camelia Voinea, Marius Berbecar şi Gerard Speerstra.

La cea de-a 15 ediţie a Cupei Mondiale de la Doha au confirmat participarea 154 de gimnaşti.

Vineri, Sabrina Maneca Voinea va evolua în finala de sărituri, iar sâmbătă va concura în finalele de la bârnă şi sol, în timp ce Andrei Muntean va evolua la paralele.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: