Skip to content
Sport

Gimnastica românească îşi caută gloria pierdută

Federaţia Română de Gimnastică încearcă să iasă din perioada neagră pe care o traversează sportul care a adus cele mai multe medalii olimpice pentru România. Conducătorii forului organizează, sâmbătă, de la ora 11.00, în faţa Sălii Sporturilor Olimpia din Ploieşti o acţiune de selecţie de copii pentru programul „Hai cu noi în ţara campionilor!”, anunţă FRG.

Proiectul „Hai cu noi în țara campionilor!” a fost gândit cu scopul de a atrage către gimnastică un număr cât mai mare de copii, de a descoperi și crește noi talente, pentru asigurarea unor generații viitoare valoroase de gimnaste și gimnaști. Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între patru și șapte ani, iar municipiul Ploiești a fost ales ca primă gazdă a etapelor de selecție la cluburile locale.

”Hai cu noi în țara campionilor” reprezintă totodată și o acțiune premergătoare Campionatelor Naționale de gimnastică artistică, Open și al Reprezentativelor de Club Masculin și Feminin, ajunse la cea de-a 71-a ediție, organizate de Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești, în perioada 12 – 14 octombrie 2018. Este pentru a patra oară când Ploiești va găzdui întrecerile naționale de gimnastică artistică, după edițiile din 2007, 2008 și 2017.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *