Skip to content
" "
Sport

Gina Pistol face mărturisiri despre drama sa cu Alin Cocoș

http://www.cinemagia.ro/

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului “Chefi la cuţite” de la Antena 1, a dezvăluit detalii despre povestea sa de iubire cu Alin Cocoș. Aceasta a declarat că încă nu și-a refăcut viața personală după despărţirea de Alin Cocoş.

“Sunt singură. Nu am idee cu cine este (Alin Cocoş), îi doresc să fie fericit, eu îmi văd de treaba mea, de proiectele mele, relaţia s-a terminat în termeni amiabili, e puţin cam devreme să rămânem prieteni. Există respect între noi, am petrecut ceva timp împreună.”, afirmă Gina Pistol pentru cancan.ro.

Imediat după ce vestea rupturii dintre ea şi Alin Cocoş s-a răspândit, vedeta TV a declarat, elegant, că despărţirea s-a produs din cauza ei.

“Alin e un băiat fain, care are o familie mişto, frumoasă. Doar că problema e la mine, recunosc, eu nu ştiu ce fac. Şi cred că majoritatea foştilor mei iubiţi au vrut să fiu mama copiilor lor, doar că la mine e problema. Sunt o femeie de 36 de ani, care îşi asumă orice. Alin nu mi-a greşit mie cu absolut nimic. Eu încă nu ştiu ce vreau, sunt un om liber, foarte mişto, doar că la mine e problema. Îmi doresc o familie frumoasă, normal că-mi doresc un copil. Îmi doresc să fie un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu vom rămâne mereu împreună. Da, Alin m-a cerut în căsătorie, însă cred că e o ruptură definitivă”, încheie Gina.

În timp ce Gina Pistol e acum singură, potrivit unor speculații, Alin Cocoş ar avea o relație cu Monica Orlanda.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *