Skip to content
Politică

Ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, cere amendarea statului

Radu Pricop, ginerele fostului preşedinte Traian Băsescu, a cerut, joi, la Judecătoria Piteşti amendarea Prefecturii Argeş pentru că a cerut revizuirea cazului, potrivit româniatv.net.

Avocatul Radu Pricop, soţul Ioanei Băsescu, ar fi intrat ilegal, alături de alte 11 persoane, în posesia a 90 de hectare de teren aparţinând familiei Brătianu.

Judecătoria Piteşti a rămas în pronunţare joi în privinţa cererii de revizuire a sentinţei privind reconstituirea dreptului de proprietate al unor moştenitori ai familiei Brătianu asupra unor terenuri din oraşul Ştefăneşti, cauză în care este implicat şi avocatul Radu Pricop, ginerele fostului preşedinte Traian Băsescu.

Reprezentantul Comisiei Judeţene pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor Argeş a susţinut în faţa instanţei că cererea de revizuire a fost formulată în termen legal şi a cerut admiterea ei. Aceeaşi solicitare de admitere a revizuirii a fost făcută şi de reprezentantul legal al Comisiei Locale pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor Ştefăneşti.

În schimb, avocatul Radu Pricop, care îi reprezintă pe beneficiarii reconstituirii dreptului de proprietate, a susţinut că respectivele comisii sunt cele care au exclus-o din rândul moştenitorilor pe Eleonora Brătianu şi nu au revocat ulterior propriile hotărâri, deoarece acestea au fost legale. În plus, celălalt avocat al intimaţilor a susţinut că cererea de revizuire ar trebui să fie respinsă ca inadmisibilă, iar instituţiile care au formulat-o ar trebui să fie amendate pentru exercitarea abuzivă a drepturilor procesuale.

Sursa foto libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *