Giovanni Becali confirmă transferul lui Borza la Rapid

Giovanni Becali
Sursa foto: Facebook

Rapid a pierddut duminică seara în fața celor de la Petrolul Ploiești, cu scorul de 0-2, dar este pe cale să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor.

Astfel, giuleștenii sunt foarte aproape să rezolve transferul lui Andrei Borza (17 ani), fundașul stânga al celor de la Farul Constanța.

Până acum, se pare că jucătorul a convenit asupra detaliilor contractuale cu acționarii giuleștenilor Dan Șucu și Victor Angelescu, însă, pentru ca mutarea să se realizeze, trebuie și ca cele două cluburi, Rapid și Farul, să cadă de acord asupra unei sume de transfer.

Giovanni Becali, impresarul de jucători, a susținut că mutarea lui Andrei Borza la Rapid are șanse mari de reușită. De altfel, acesta a mărturisit că știa de câteva zile de mutarea pe care au încercat-o giuleștenii.

Într-o intervenție la Fanatik, Giovanni Becali a declarat că transferul se va concretiza, urmează doar să se pună cluburile de acord.

„Jucătorul a fost mulțumit de contractul pe care i l-am aranjat cu Rapid. Gică Hagi urmează să vorbească cu Rapid și să se înțeleagă asupra sumei de transfer”, a susținut  Giovanni Becali,

În această vară, Borza a fost doirit și de patronul FCSB, Gigi Becali, însă mutarea acestuia la formația „roș-albastră” nu s-a concretizat.

  • un milion de euro este cota de piață a lui Borza, potrivit Transfermarkt
  • 45 de meciuri a jucat fundașul stânga pentru Farul Constanța, în toate competițiile
  • 3 goluri și 3 assist-uri a reușit Borza pentru formația antrenată de Gheorghe Hagi

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL