Skip to content
Politică

Gîrbovan pune biciul pe Predoiu: Induce în eroare opinia publică!

timpolis.ro

Judecătorul Dana Gîrbovan, președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR), vineri, într-o postare pe pagina personală de Facebook, îi răspunde lui Cătălin Predoiu.

Amintim că Predoiu a afirmat că UNJR a trimis Comisiei parlamentare în miez de noapte propunerea pentru înființarea unei Secții pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

„Domnul Catalin Predoiu induce in eroare opinia publica prin omisiune, lasand sa se inteleaga ca UNJR ar fi trimis Comisiei, la miez de noapte, propuneri privind infiintarea si functionarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Afirmatia domnului deputat Catalin Predoiu, preluata de presa, ca UNJR ar fi trimis amendamente la miezul noptii pentru o sedinta ce era programata pentru dezbateri cu 10 ore inainte frizeaza atat logica, cat si starea de fapt.

Asa cum am mai afirmat inca de cand s-a pus in discutie publica posibilitatea unui proiect de modificare a legilor justitiei, UNJR se va implica in tot acest proces legislativ pledand pentru eliminarea propunerilor care ar afecta independenta justitiei si sustinand toate acele amendamente si propuneri care vor intari independenta justitiei si creste calitatea actului de justitie. Pozitiile pe care le-am avut in cadrul Comisiei si propunerile pe care le-am facut dovedesc acest lucru.

Spatiul public abunda in speculatii, in jumatati de adevar si manipulare, sunt exprimate foarte multe concluzii si ingrijorari dramatice, care nu au insa nici un fundament in textele adoptate de Comisie ori nici macar vreo legatura cu textele puse in discutie” scrie Dana Gîrbovan pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *