Skip to content
Giurgiu Știri locale

Giurgiu: Cinci persoane, între care şi o minoră de 11 ani, transportate la spital în urma unui accident

facebook ISU

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 52 de ani şi o fetiţă în vârstă de 11 ani au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier produs duminică seară între două autoturisme pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe strada 1 Decembrie din municipiul Giurgiu în urma producerii unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare şi patru ambulanţe SAJ. Echipajele de salvatori au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane, printre care şi o fetiţă în vârstă de 11 ani”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

Potrivit IPJ Giurgiu, în cele două autoturisme se aflau cinci persoane şi toate au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi rezultatul a fost zero în ambele cazuri.

În prezent, pompierii acţionează pentru sablarea părţii carosabile şi asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, iar poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *