Skip to content
Giurgiu Știri locale

Giurgiu: Femeie înjunghiată în gât de soţul său, care ulterior a dat foc casei

O femeie din localitatea giurgiuveană Stăneşti a fost înjunghiată în gât, sâmbătă, principalul suspect în acest caz fiind soţul său care a dat foc locuinţei după agresiune. Femeia, care a scăpat cu viaţă, a fost dusă la spital. Este al doilea caz de agresiune între soţi anchetat de către autorităţile din judeţ în ultimele trei zile, după ce, joi seară, o femeie din municipiul Giurgiu a fost găsită moartă, soţul său fiind arestat preventiv în acest caz, notează news.ro.

Agresiunea care a avut loc sâmbătă în comuna Stăneşti din judeţul Giurgiu a fost adusă la cunoştinţa anchetatorilor chiar de către fiul victimei, un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Acesta a sunat, în jurul orei 17:00, la 112, anunţând că mama sa, în vârstă de 44 de ani, a fost lovită în zona gâtului, cu un cuţit, de către soţ. După agresiune, acesta a incendiat locuinţa.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Giurgiu, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Giurgiu.

Soţul bănuit de comiterea agresiunii, care are 50 de ani, se află în custodia poliţiei.

Este al doilea caz de agresiune între soţi înregistrat în doar trei zile în Giurgiu.

Joi seară, o femeie de 35 de ani din municipiul Giurgiu a fost înjunghiată mortal de către soţ. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *