Skip to content
Giurgiu Știri locale

Giurgiu: Incendiu cu degajare mare de fum. Au ars zeci de anvelope şi deşeuri plastice

news.ro

Un incendiu cu degajare puternică de fum s-a produs, sâmbătă după amiază, pe un câmp din judeţul Giurgiu, focul cuprinzând, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, anvelope şi plastic provenit din dezmembrarea unor autoturisme. Două conducte de gaze care trec prin zonă au fost în pericol.

Zeci de anvelope auto, mase plastice provenite de la caroseria unor autoturisme şi vegetaţie uscată au ars, în această după-amiază, pe un teren viran din Bolintin Deal. Incendiul a pus în pericol şi două conducte de gaze aflate în apropiere, acestea fiind protejate de echipajul ISU care a intervenit rapid”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, potrivit news.ro.

Potrivit specialiştilor ISU, cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

La faţa locului au acţionat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi reprezentanţi ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Bolintin Deal şi Bolintin Vale.

Focul a fost greu de stins, arderea fiind întreţinută de vântul puternic şi de cantitatea mare de materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *