Skip to content
Giurgiu Știri locale

Giurgiu: Nouă persoane suspectate de comercializarea ilegală a tutunului prin intermediul anunţurilor online, reţinute

FACEBOOK

Poliţiştii anunţă că nouă persoane au fost reţinute, după percheziţiile făcute în mai multe judeţe, la personae suspectate de comercializarea ilegală a tutunului prin intermediul anunţurilor online. De asemenea, s-au confiscate cinci tone de tutun şi peste 52.000 de lei, potrivit news.ro.

”Nouă persoane reţinute şi peste 5.600 kg. de tutun,  respectiv 8.400 tuburi de ţigarete, utilaje şi aparate folosite la prelucrarea tutunului şi confecţionarea de ţigarete, autoturisme, telefoane mobile, laptopuri şi peste 52.000 lei au fost indisponibilitate în urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţiştii giurgiuveni, în data de 10 martie a.c., pe raza mai multor judeţe, la domiciliile unor persoane bănuite că se ocupă cu prelucrarea şi comercializarea de tutun de fumat, deţinut în afara antrepozitului fiscal”, a transmis, joi, IPJ Giurgiu.

Sursa citată a precizat că 16 persoane au fost conduse la sediul organelor de poliţie pentru audieri. Cele 9 persoane reţinute au între 23 şi 77 de ani şi sunt din judeţele Argeş, Călăraşi, Ilfov, Dolj şi municipiul Bucureşti.

De asemenea au fost ridicate 62 de telefoane mobile şi 2 laptopuri, în cadrul dosarului penal constituit urmând a se solicita efectuarea de percheziţii în mediul informatic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *