Skip to content
Giurgiu Știri locale

Giurgiu: O cultură de floarea-soarelui a fost recoltată de hoți

Inquam Photos / Cornel Putan

Poliţiştii fac cercetări pentru furt după ce persoane necunoscute au treierat o cultură de floarea-soarelui, pe o suprafaţă de două hectare, în localitatea Băneasa, judeţul Giurgiu.

”Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, reprezentant al unei societăţi comerciale, cu sediul în comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au treierat cultura de floarea-soarelui, pe o suprafaţă de două hectare. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Băneasa, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în perioada 21-26 august 2022, persoane necunoscute ar fi treierat o suprafaţă de două hectare şi ar fi sustras astfel aproximativ cinci mii de kilograme de floarea-soarelui”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de IPJ Giurgiu, potrivit digi24.ro.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs fapta şi identificării autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *