Skip to content
Giurgiu Știri locale

Giurgiu: Tavanul unei școli recent renovată s-a prăbușit peste bănci. Profesoara de istorie a semnalat incidentul pe o rețea socială

Facebook/Mihaela Murgoci
" "

Tavanul unei școli s-a prăbușit peste bănci la scurt timp de la renovarea imobilului. S-a întâmplat în comuna Isvoarele, din județul Giurgiu, în noaptea de miercuri spre joi, când nu era nimeni în școală, potrivit news.ro.

Incidentul a fost semnalat pe Facebook de profesoara de istorie de la unitatea școlară. Primăria localității a dispus o expertiză a lucrărilor de renovare, însă partea de interior a școlii era finalizată în proporție de 90% atunci când a avut loc incidentul, spune primarul din Isvoarele.

" "
" "

Inspectorul școlar din Giurgiu urmează să ajungă în comuna cu pricina pentru a se stabili ce se va întâmpla cu elevii. Cel mai probabil, aceștia vor fi relocați într-o altă unitate de învățământ dintr-o localitate vecină. Mai există și posibilitatea de intrare forțată în scenariul roșu, deși Isvoarele se află în scenariu verde.

Trei firme din București s-ar fi ocupat de renovarea școlii, iar lucrarea ar fi costat nu mai puțin de 26 de miliarde de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *