Skip to content
Video

Glad Varga, în ringul pentru șefia TNL: ce ași are în mânecă EXCLUSIV

Interviurile video PSnews.ro au continuat miercuri, avându-l ca invitat pe deputatul Glad Varga, unul dintre candidații la președinția Tineretului Național Liberal.

În cadrul interviului, tânărul liberal a vorbit despre atuurile care îl recomandă pentru funcția de președintele al TNL.

Înainte de a fi un om politic, sunt un tânăr nemulțumit de traiectoria și de viteza de dezvoltare a României. Înainte de a fi om politic sunt antreprenor care crede că educația și munca stau la baza succesului. Înainte de a fi om politic, cred că implicarea este fundamentul oricărui lucru realizat. Ca om politic, bineînțeles am o vechime de peste 13 ani în PNL, am început încă de când eram elev.”, a declarat Glad Varga, în cadrul interviului.

Mai mult, candidatul la președinția Tineretului Național Liberal a vorbit și despre propunerile sale pentru tineretul român cât și propunerile mai specifice pentru tineretul liberal.

„Am decis să intru în această cursă datorită faptul că sunt pregătit să îmi asum funcția de președinte al organizației de tineret, atât prin experiența pe care am acumulat-o, dar și prin calitatea celor cu care doresc să colaborez. Îmi asum această candidatură printr-un proiect, moțiunea mea se intitulează <<Implica-te cu TNL>>, mutăm accentul de pe <<a fi>> pe << a face>>. Principalele obiective pe care le are moțiunea sunt: să atragem tinerii în PNL, să pregătim tinerii în PNL și ulterior să promovăm tinerii în PNL. În zona politică, PNL are nevoie și de tineri profesioniști”, a continuat Glad Varga, candidatul la președinția Tineretului Național Liberal.

Urmăriți interviul de la început și până la minutul 11:05

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *