Skip to content
Magazin Societate

Globurile de Aur 2020 – „Once Upon a Time…in Hollywood”, desemnat cel mai bun film – comedie/musical

Lungmetrajul „Once Upon a Time… in Hollywood” a câştigat duminică seară, în cadrul celei de a 77-a ediţii a Globurilor de Aur, premiul pentru cel mai bun film la categoria comedie/musical, potrivit contului de Twitter al evenimentului, potrivit Agerpres.

Pelicula, regizată de Quentin Tarantino, cu Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt în rolurile principale, a concurat la această categorie cu filmele „Jojo Rabbit”, „Knives Out”, „Rocketman” şi „Dolemite Is My Name”.

În 2019, premiul la această categorie a revenit producţiei cinematografice „Green Book”.

Cea de-a 77-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur are loc la ora transmiterii acestor informaţii la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Evenimentul, difuzat în direct de postul de televiziune american NBC, este prezentat pentru a cincea oară de Ricky Gervais.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

1 comentariu la “Globurile de Aur 2020 – „Once Upon a Time…in Hollywood”, desemnat cel mai bun film – comedie/musical

  1. @Ce opinii aveți și despre varianta de a fi și Victor Pițurcă unul dintre candidații pentru a antrena selecționata de fotbal U21, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *