Globurile de Aur reînnoite încep petrecerea la Hollywood cu „Barbie”, „Oppenheimer” şi Taylor Swift

Sursa foto: Golden Globes

Globurile de Aur deschis sezonul premiilor la Hollywood, duminică, cu „Barbie” şi „Oppenheimer” care au primit cele mai multe nominalizări. Printre prezentatorii anunţaţi se numără Oprah Winfrey, Will Ferrell, Ben Affleck, America Ferrara.

Spectacolul de decernare a premiilor va face din nou să curgă şampania, când cea de-a 81-a ediţie a Globurilor va începe. Multe lucruri vor arăta la fel ca întotdeauna când celebrităţile bine îmbrăcate se vor aduna la Beverly Hilton International Ballroom din Los Angeles, scrie The Hollywood Reporter.

Dar Globurile revin fără Asociaţia Presei Străine de la Hollywood, care a fost desfiinţată după ani de scandaluri legate de diversitate şi etică. De asemenea, gala şi-a pierdut şi sediul de mult timp al reţelei. Spectacolul din acest an va fi difuzat pe CBS, în cadrul unui contract pe un an.

Poate Globurile de Aur reînnoite să recupereze spiritul spumos şi ireverenţios al tuturor acelor spectacole prezentate de Ricky Gervais sau Tina Fey şi Amy Poehler? Acele gale au contribuit la transformarea Globurilor în al treilea cel mai important spectacol de premiere al anului, după Oscaruri şi Grammy. Distracţia strălucitoare a Globurilor le-a permis multora să treacă cu vederea nepotrivirile unui program tv de premiere care deseori a fost dublat de o glumă.

Indiferent de drama din spatele scenei, majoritatea telespectatorilor se uită la televizor pentru rochii, discursuri şi vedete – care anul acesta sunt foarte multe. Printre participanţii aşteptaţi se numără Taylor Swift, a cărei „Taylor Swift: The Eras Tour” este nominalizat la premiul nou lansat „realizări cinematografice şi de box-office”. Iubitul lui Swift, Travis Kelce, va juca cu Kansas City Chiefs pe stadionul SoFi din apropiere mai devreme în cursul zilei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL