Skip to content
Showbiz

Gloria Gaynor și ”I will survive” în vremea coronavirusului. Artista cântă celebrul hit în timp ce se spală pe mâini. VIDEO

Facebook/GloriaGaynor
Featured Video Play Icon Facebook/GloriaGaynor

Gloria Gaynor a postat pe rețeaua TikTok o filmare în care apare cântând celebra melodie „I Will Survive” în timp ce se spală pe mâini.

Pe fondul măsurilor de păstrare a igieniei pentru a asigura stoparea coronavirusului, artista spune: „Nu-ţi ia decât 20 de secunde ca să supravieţuieşti”. Gloria Gaynor îşi vede piesa celebră „I Will Survive” într-o nouă ipostază.

Din 1979, piesa a fost una dintre cele mai cunoscute melodii dedicate unei despărţiri şi cântecul cel mai uşor de recunoscut pentru încurajarea celor cu inima frântă. Refrenul a devenit un adevărat imn pentru minorităţi sexuale, fiind preluat în zeci de variante, arată CNN.

Pe fondul măsurilor de păstrare a igieniei pentru a asigura stoparea noului coronavirus, artista cântă la chiuvetă, îşi spală mâinile cu apă şi săpun şi explică: „Îţi ia numai douăzeci de secunde ca să supravieţuieşti”. Imaginea este însoţită de eticheta pentru provocare #iWillSurviveChallenge şi de #fyp #coronavirus #handwashing #washhands.

Imaginile au fost distribuite de mai multe ori şi imitate de unii utilizatori.

Gloria Gaynor, pe numele adevărat Gloria Fowles, s-a născut în 7 septembrie 1949 şi este o cântăreaţă americană cunoscută mai ales pentru hitul erei disco „I Will Survive”, precum şi pentru piese ca „Never Can Say Goodbye” şi „I Am What I Am”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *