Skip to content
Politică

Gluma lui Ponta prin care uimește opinia publică. Reacție explozivă a unui avocat: ”Atentat la siguranța națională”

Mai în glumă, mai în serios, premierul Victor Ponta a făcut vineri, la Palatul Parlamentului, o mărturisire care ar putea fi catalogată drept una șocantă. Într-un spirit de glumă, șeful PSD a punctat că nu are o garanție că nu ar avea montate microfoane sau camere video în propria locuință, ci speră să nu se fi întâmplat acest lucru.

”Cred eu, n-am o garantie (n.r.: referindu-se la existența unor camere sau microfoane în propria locuință), era o speranta. La microfoane nu se pune problema ca nu vorbesc decat cu copilul si cu cainele, deci nu se pune problema”, a precizat Victor Ponta vineri, la Palatul Parlamentului.

Într-o intervenție telefonică la RTV, avocatul Lucian Bolcaș a făcut următoarele precizări:

”Permiteți-mi să vă întreb și pe dvs. (n.r.: referindu-se la moderatorul emisiunii): Dvs. aveți garanția că nu avei microfoane în casă? Pe dl. Chirieac (n.r.: referindu-se la analistul Bogdan Chirieac) nu îl mai întreb, că știu deja răspunsul.

Milioane de români nu au niciun fel de garanție (n.r.: că nu au microfoane/ camere video montate în casă) . Fosta securitate probabil că ar fi fost invidioasă că nu avea mijloacele moderne de azi.

Putem fi înregistrați oricare dintre noi. (…) Vicepreședintele CSAT-ului (n.r.: Victor Ponta) să fie înregistrat este un atentat la siguranța națională.

(…) Singurul organ chemat să facă ordine în această situație este Parlamentul României, care din păcate este Parlamentul mormolocilor. ”, a precizat avocatul Lucian Bolcaș la RTV.

1 comentariu la “Gluma lui Ponta prin care uimește opinia publică. Reacție explozivă a unui avocat: ”Atentat la siguranța națională”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *