Skip to content
Politică

Gluma proastă făcută lui Ovidiu Tender în închisoare

Gluma proastă făcută lui Ovidiu Tender în închisoare. Ce a pățit omul de afaceri care este încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad?

Familia omului de afaceri Ovidiu Tende va depune plângere penală întrucât pe numele omului de afaceri apare o cerere de grațiere falsă trimisă înainte de condamnare.

Cererea a fost trimisă înainte de condamnare.

„Vrem să depunem plângere penală. A fost făcută de o persoană cu rea intenție sau de una care știa că soțul meu va fi condamnat. Soțul meu a primit un răspuns alaltăieri dimineață de la direcția de comunicare a Președinției. De fapt, nu am primit niciun răspuns, a spus să completăm cererea cu documente. E o chestie făcută cu rea intenție. Avem sechestre la toate societățile. Ne așteaptă un șir lung de procese. Am dat 2.000 de oameni afară. Bănuiesc că sunt făcute de persoane avizate. E făcută de un intelectual care a scris special cu greșeli de ortografie. La caligrafie se vede că a făcut intenționat”, a spus soția afaceristului, Nicole Tender.

Printr-un comunicat remis presei, omul de afaceri aduce la cunoștință faptul că el, familia și avocații nu au trimis o astfel de cerere, iar cele susținute se pot proba prin analiza grafologică și a semnăturii.

Data înscrisă pe cerere este 6 iunie, iar pe 14 august Tender a trimis o scrisoare Administrației Prezidențiale prin care dezminte acest fapt, informează b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *