Skip to content
Sport

Google a publicat topul căutărilor pentru 2015. Vezi cine ocupă locurile în clasament

 

Recent, Google a făcut publice topurile căutărilor în 2015, an marcat de evenimente majore precum masacrul de la Charlie Hebdo şi atentatele de la Paris, criza refugiaţilor sau cutremurul devastator din Nepal, din luna aprilie, precum și evenimentul tragic care a marcat România, Colectiv.

Astfel, la categoria Evenimente, interesul românilor a fost legat în 2015 de „Bacalaureat”, urmat îndeaproape de „Concurs Titularizare”. Tragedia de la „Colectiv” ocupă ultimul loc pe podium în topul căutărilor, iar pe locul 4 se află masacrul de la începutul anului, din redacţia revistei franceze „Charlie Hebdo”. În Top 10 se mai află „Loteria Bonurilor Fiscale” (locul 7), „Admitere liceu” (locul 9), „Oscar 2015” (locul 10).

În categoria „Cine este…”, cel mai căutat răspuns pe Google în 2015 a fost cel la întrebarea „Cine este Dumnezeu?”. Locul doi este ocupat de întrebarea „Cine este Dacian Cioloş?”. Românii s-au mai interesat în 2015 de „Cine este Andrei Versace?” (locul 5), „Cine este Dan Bilzerian?” (locul 7) sau „Cine este regele junglei?” (locul 10).

În categoria Oameni, Simona Halep este lider, urmată de Elena Udrea şi Gabriel Cotabiţă, în timp ce interesul pe Google pentru emisiuni tv s-a manisfestat cel mai mult în privinţa show-ului Ferma Vedetelor. În top 10 se mai află Românii au Talent 2015 (locul 3), Burlăciţa (locul 9) sau XFactor 2015 (locul 10), potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *