Google anunţă evenimentul I/O 2023

google
google

Cel mai important eveniment anual organizat de Google va avea loc în prima parte a lunii mai, anunţă gigantul american.

Google a anunţat că ediţia din acest an a conferinţei I/O va avea loc pe 10 mai şi va avea loc în Amfiteatrul Shoreline din Mountain View.

Conform companiei americane, va exista o prezenţă limitată la faţa locului, iar toate prezentările şi demonstraţiile vor fi disponibile, ca de obicei, online.

Anul acesta capul de afiş este aşteptat să fie ţinut de AI. Prins pe picior greşit de Microsoft, Google ar putea să anunţe mai multe informaţii la I/O 2023 despre Bart, chatbot-ul care a debutat cu un fake news şi a determinat scăderea valorii acţiunilor companiei.

De altfel, Google ar trebui să lanseze anul acesta peste 20 de produse de AI, conform unor documente interne, ceea ce înseamnă la I/O ar trebui să fie văzute şi alte instrumente, în afară de Bart.

Ca în fiecare an, o parte importantă a evenimentului ar putea fi dedicată celei mai noi versiuni de Android, care este deja disponibilă dezvoltatorilor într-o primă versiune de test.

În ceea ce priveşte hardware-ul, există şanse ca la I/O 2023 să fie făcute primele anunţuri despre noul smartphone Pixel 7a şi despre Pixel Fold, care reprezintă revenirea Google pe piaţa tabletelor, la care renunţase în urmă cu câţiva ani, informează news.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: