Skip to content
Internațional

Google le oferă curse gratuite cu scutere electrice angajaţilor care revin la birouri

news.ro

Angajaţii Google din Statele Unite sunt ademeniţi cu scutere gratuite de gigantul american, care încearcă să le facă acestora mai uşoară revenirea la birouri.

După doi ani de pandemie, în care mulţi dintre angajaţi s-au obişnuit să lucreze de acasă, cu sau fără certificat de vaccinare, unele companii, printre care şi Google, îşi vor angajaţii înapoi la birouri.

Însă, în special în zona de tehnologie, unde un angajat poate găsi uşor un alt loc de muncă unde să poată lucra de acasă, revenirea la birouri nu este atât de simplă pentru companii.

Pentru a-şi convinge propriii angajaţi să revină la birouri, Google anunţă că le va plăti acestora abonamentele lunare pentru scutere electrice care să-i aducă la birou sau măcar să-i ajute până în staţia de autobuz.

În acest scop, Google a semnat un parteneriat cu Unagi. Angajaţii Google care vor plăti un abonament lunar pentru un scuter electric cu care să vină la muncă, îşi vor primi banii înapoi de la gigantul american.

Scuterul Model One, care va fi disponibil pentru angajaţii Google, merge cu o viteză de până la 30 de kilometri pe oră şi oferă o autonomie de 25 de kilometri, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *