Skip to content
Politică

Gorghiu, acuzații dure către Dragnea: Se visează o zi premier, o zi președintele Republicii!

Gandul.info

Fostul lider al Partidului Național Liberal (PNL), Alina Gorghiu, marți, pe pagina personală de Facebook lansează o serie de acuzații dure la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care îl acuză că ”deschide fronturi de luptă”.

Mai mult, Gorghiu susține, în postarea sa că PSD ”a câștigat alegerile cu un program de guvernare căruia putem sa-i punem cruce de acum, ca nu va fi veci realitate”.

”Reconcilierea națională in viziunea lui Dragnea înseamnă sa deschizi fronturi de luptă.
O fi bine însă să deschizi chiar toate fronturile?!
Cu PNL era clar! Omul nu ne iubește, nici noi pe el.
Cu Președintele Iohannis, era de anticipat. Dnul Dragnea se visează o zi premier, o zi președintele Republicii.
Frontul cu guvernul Cioloș, pe care acum l-a gasit țap ispășitor ca PSD nu va putea să implementeze, vezi Doamne, măsurile minunate de stânga, din pricina lipsei unor sume din buget.
Alt front! Cu oamenii care câștigă mai bine in România. Pentru ca sunt de dreapta și trebuie pedepsiți! Psd a câștigat alegerile cu un program de guvernare căruia putem sa-i punem cruce de acum, ca nu va fi veci realitate. Deci a început sa pună bir pe oamenii mai înstăriți, să anunțe ca vor renunța la cota unica etc.
Frontul cu mediul privat! Salariile la privat deja sunt mai mici ca cele de la stat. Iar PSD a anunțat deja o mărire a salariilor în administrația publică, cu 20 de procente.
Uitasem de frontul cu ambasadele! Căci nu mai comunică așa, fiecare ministru ce vrea, comunică dupa dictare, doar ce vrea El, domnul Dragnea!
Și să nu uit de frontul justitie! Dar ăsta e cel mai vechi, parca nici nu mai merită amintit…”, a scris Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *