Skip to content
Politică

Gorghiu, acuzații la adresa lui Ponta: „Este ilegal…”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, copreședintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a transmis, cu referire la subiectul alegerilor parțiale, că lui Victor Ponta îi este frică de alegeri pentru că „ știe că, de orice te poți ascunde, ca politician, mai puțin de votul oamenilor.”

„Pe 24 ianuarie, lansam campania „Domnule Victor Ponta, lăsați oamenii să voteze! Organizați alegerile parțiale!” Vreme de o săptămână, zi de zi, am sperat ca premierul să aplice legea! Ei bine, dacă la apelul nostru nu a răspuns, poate o va face obligat de o instanță de judecată din România, care a decis că Victor Ponta a încălcat legea, prin refuzul de a organiza alegerile. Același Victor Ponta care le-a întors spatele și românilor din Diaspora, în noiembrie trecut. Este și ilegal și imoral ceea ce face din nou prim-ministrul României. Un lucru e clar: lui Ponta îi este frică de alegeri! Pentru că știe că, de orice te poți ascunde, ca politician, mai puțin de votul oamenilor.”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

Citește și EXCLUSIV Victor Ponta, prima reacție după decizia judecătorilor legată de organizarea alegerilor parțiale la Cluj

Judecătorii Curţii de Apel Cluj s-au pronunţat vineri în procesul pe care consilierul judeţean Mihai Seplecan l-a intentat pentru a obliga Guvernul condus de Victor Ponta să stabilească data alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Seplecan a dat în judecată Guvernul României, nemulţumit că Ponta nu respectă legea şi nu organizează alegeri la CJ Cluj.

În urma sentinţei de vineri a secţiei de Contencios Administrativ a Curţii de Apel Cluj, Guvernul Ponta va fi obligat să organizeze alegeri parțiale anticipate pentru șefia Consiliului Judeţean, poziție rămasă vacantă după demisia lui Horea Uioreanu. De precizat că sentinta nu este una definitivă și poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile.

1 comentariu la “Gorghiu, acuzații la adresa lui Ponta: „Este ilegal…”

  1. Si o va ataca,ca sa mai traga de timp ca sa isi construiasca DICTATURA si sa isi inlature TOTI OPOZANTII din interiorul PSD si din opozitie ,dupa modelul putinian si sa destabilizeze ECONOMIA , dispara TOATA mass-media LIBERA si sa controleze POLITIC DNA asa cum spunea in 2012 la lovitura de stat ! CA E CONSTIENT CA ALTA SANSA NU MAI ARE CA SA SCAPE DE BRATUL LUNG AL LEGII !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *