Skip to content
Politică

Gorghiu anunță OFICIAL tema și data moţiunii de cenzură și lansează noi atacuri către Ponta

Peste o mie de delegați participă, sâmbătă, la Consiliul Național al PNL, la Pitești, și în cadrul căruia va fi aprobată forma finală a programului de guvernare propus de liberali.

Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a anunțat, sâmbătă, că tema moțiunii de cenzură va fi votul prin corespondență și data votului – 5 iunie.

„Votul din noiembrie a fost un vot de încredere și de validare parțială pentru noua formațiune. A fost un îndemn la schimbare în clasa politică românească. Știu că nu vom mai face din nou greșeala de a ne raporta dual la PNL. Începutul de an a însemnat un nou mare partid. Cine nu se va adapta și cine nu va putea să înțeleagă această nouă realitate va fi respins.

Suntem cel mai vechi partid din Romania, dar si partidul viitorului si in care milioane de romani au incredere. Am dovedit ca suntem utili in aceasta saptamana atunci cand am reusit sa dublam alocatia copiilor. Spre deosebire de Psd noi nu consideram ca copiii reprezinta o categorie defavorizata. Va invitam sa pledam pentru copiii din Romania si pentru drepturi”, a declarat Alina Gorghiu.

În același timp, liderul liberalilor a mai precizat că deși premierul Victor Ponta putea să măreasca alocațiile, acesta a preferat să țină banii pentru a-i aloca primarilor în perspectiva alegerilor.

1 comentariu la “Gorghiu anunță OFICIAL tema și data moţiunii de cenzură și lansează noi atacuri către Ponta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *